"Paths are made by walking"

“Door nieuwe paden in te slaan, doorbreek je belemmerende patronen en ontstaat er ruimte voor dat wat écht belangrijk voor je is.”

Marian Bikker, Vol Compassie Coach

"Paths are made by walking"

“Door nieuwe paden in te slaan, doorbreek je belemmerende patronen en ontstaat er ruimte voor dat wat écht belangrijk voor je is.”

Marian Bikker, Vol Compassie Coach

ERVARING

Wat ik zelf heb geleerd en ervaren, deel ik graag met anderen. Daarom ondersteun en begeleid ik mannen, vrouwen én teams die vastlopen op hun pad naar hun mooiste (privé en/of werkende) leven. Dat doe ik vanuit een open, nieuwsgierige houding en een rugzak vol bagage.

Als gezondheidswetenschapper met stevige voeten in de wereld van de ICT heb ik ruime ervaring met het begeleiden van individuele coachingstrajecten en maatwerktrajecten bij teams. Om mijzelf verder te ontwikkelen als mens en coach volgde ik verschillende opleidingen, waaronder de opleiding tot ACT-coach bij SeeTrue, de Leergang Coach van Schouten en Nelissen en de opleiding tot Mindfulness trainer (MBSR/MBCT) bij het Instituut voor Mindfulness.

In 2016 startte ik mijn eigen coachpraktijk en lééf ik Vol Compassie.

0%

VOL COMPASSIE LEVEN & WERKEN

Liefde & Plezier

Lief zijn voor jezelf en de ander, met respect voor wat er is. Glimlach.

Rust & Ontspanning

Zorgen voor jezelf is zorgen voor de ander. Relax.

Nieuwsgierigheid & Avontuur

Je waarden leven, ook als dat pijn doet (dat levert zoveel meer op dan alleen de pijn). Ervaar.

Doelen & Resultaten

Jij bepaalt. Groei.

"Paths are made by walking"

Ieder traject – kort of lang, groot of klein – is een avontuur dat begint bij het nemen van een eerste stap. Alle stapjes samen vormen een nieuw pad. Jouw pad waarop je eigen, krachtige keuzes maakt.

– Marian Bikker,
Vol Compassie Coach

Ik loop graag een stukje mee in jouw persoonlijke ontwikkeling of teamontwikkeling, zodat we samen kunnen onderzoeken wat jij nu nodig hebt in jouw werk en/of leven.

En jij?
Waar zou jij meer ruimte voor willen hebben? Waar verlang je naar? Wat belemmert jou daarbij? Welke talenten heb je in huis die je kunt inzetten? En: welke krachtige keuzes kun jij maken om invulling te geven aan jouw grootste verlangen? Jij beslist.

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om anderen te begeleiden in hun ontdekkingsreis en ga het avontuur graag samen met je aan.

Zullen we samen gaan?

Lieve groet,
Marian

PS: Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Check mijn aanbod of neem contact met mij op!

Menu