Life is a balance
of holding on and letting go

ERVARING

Wat ik zelf heb geleerd en ervaren, deel ik graag met anderen. Daarom ondersteun en begeleid ik mannen, vrouwen én teams op hun pad naar hun mooiste (privé en/of werkende) leven. Dat doe ik vanuit een open, nieuwsgierige houding en met een rugzak vol kennis en (levens)ervaring.

Als gezondheidswetenschapper met stevige voeten in de wereld van de ICT heb ik ruime ervaring met het begeleiden van individuele coachingstrajecten en maatwerktrajecten bij teams. Om mijzelf verder te ontwikkelen als mens en coach volgde ik verschillende opleidingen, waaronder de opleiding tot ACT-coach bij SeeTrue, de Leergang Coach van Schouten en Nelissen, de opleiding tot Mindfulness trainer (MBSR/MBCT) bij het Instituut voor Mindfulness.

Daarnaast ontwikkel ik mijzelf door regelmatig op retraite te gaan, me te laten coachen, te zeilen en te werken met paarden. Het zeilen is een mooie metafoor voor leven in het hier en nu en alle houdingsaspecten van mindfulness. De paarden houden me iedere keer weer een spiegel voor. Soms confronterend, soms zacht en vriendelijk.

Door nieuwe paden in te slaan, doorbreek je belemmerende patronen en ontstaat er ruimte voor dat wat écht belangrijk voor je is...

Ieder traject – kort of lang, groot of klein – is een avontuur dat begint bij het nemen van een eerste stap. Alle stappen samen vormen een nieuw pad.

Jouw pad waarop je eigen, krachtige keuzes maakt.

Ik loop graag een stukje mee in jouw persoonlijke ontwikkeling of teamontwikkeling, zodat we samen kunnen onderzoeken wat jij nu nodig hebt in jouw werk en/of leven.

En jij?
Waar zou jij meer ruimte voor willen hebben? Waar verlang je naar? Wat belemmert jou daarbij? Welke talenten heb je in huis die je kunt inzetten? En: welke krachtige keuzes kun jij maken om invulling te geven aan jouw grootste verlangen?

Wat wordt jouw eerste stap?

Welkom!

Groeten, Marian