Banjeren op Banjer

Banjeren

”Heerlijk, we zien wel waar we uitkomen…”

Zwerven, dobberen, dwalen, rondtrekken, wanderlust….

Twee jaar geleden kwam zeilen opnieuw op mijn pad. De pandemie zette ook in ons gezin de boel flink op z’n kop en we gingen naar reis- en buitensport alternatieven zoeken. We kwamen uit bij jachtzeilen en inmiddels maken we, tijdens alle seizoenen, met onze zeilboot Banjer tochten over het IJsselmeer, Markermeer, de Wadden en de Noordzee.

Banjer doet iets met mij. Ze daagt me uit om los te laten, me over te geven aan de natuur en in het moment te leven. Om te vertrouwen, speels te blunderen, nieuwe plekken en mensen te ontmoeten en om buiten m’n comfortzone te gaan. Eigenlijk sluit dat op dit moment ook aan bij hoe ik in het leven sta en wil trainen, coachen èn ondernemen. Dus Vol Compassie Leven en Werken is onderweg naar banjeren.com. Waar het op uit gaat komen, weet ik nu nog niet, maar dat maakt het juist zo leuk. Zeilen, natuur, mensen ontmoeten en verbinden, ontwikkeling en groei, mindfulness, humor en creativiteit zullen er zeker onderdeel van uit maken.

De Banjerdagen sluiten daar mooi bij aan. Delen en verbinden met andere ondernemers, elkaar ontmoeten en inspireren, feedback geven en ontvangen, plezier maken en stappen maken met onze bedrijven. Om zo van betekenis te zijn voor de mensen uit Ermelo en wie weet ver daar buiten.

Ben jij ook een ZZP-er of kleine ondernemer die af en toe stil wil staan om verder te komen? Meld je aan door een mail te sturen naar marian@banjeren.com en doe mee. Je kunt je voor 1 of meerdere dagen of dagdelen aanmelden. Net wat bij je past. Je bent van harte welkom in het Work & Life Center aan Hanengewei 67 in Ermelo!