Gedichtenbundel Bloei als de bloemen van Morgan Harper Nichols

Banjerdag #2 20 juni 2022

Coach carrousel…

We zijn gestart met een paar bekende gezichten en maken kennis met twee ZZP-ers uit Ermelo die vandaag voor het eerst aansluiten. Na het kennismakingsrondje hebben we samen een korte mindfulness oefening gedaan, die werd afgesloten met een gedicht van Morgan Harper Nichols. Door deze oefening kon iedereen rustig bij zichzelf nagaan, waar ze tijdens de workshop van deze morgen verder naar zouden willen kijken en de rest van de dag aan zouden willen werken.

Na dit moment voor onszelf gingen we in verschillende rondes van 10 minuten met onze eigen coachingsvragen aan de slag. Om en om luisterden we in de rol van coach naar een van de anderen of brachten we zelf onze eigen vraag in. Aan het eind van de workshop, had iedereen met elkaar gesproken. Vragen hadden te maken met:

  • Ik vind alles leuk, maar verlang naar focus en wil kiezen. Hoe maak ik de juiste keuze?
  • Mijn takenpakket is gegroeid vanuit de dagelijkse praktijk. Ik doe nu wat er nog gedaan moet worden. Ik wil nu graag taken kiezen, die goed bij mijn talenten aansluiten, waar ik energie van krijg. Hoe pak ik dat aan?
  • Hoe zorg ik ervoor dat er meer deelnemers naar mijn trainingen komen?
  • Er zijn zoveel mogelijkheden. Wat word mijn eerstvolgende stap?

De deelnemers gingen er vol voor en doordat iedereen de eigen coachingsvraag aan verschillende deelnemers kon voorleggen, sloten we allemaal deze workshop met nieuwe perspectieven en antwoorden af.

Een werkboek werkt…

Tijdens deze 2e dag hebben we een miniwerkboekje geïntroduceerd. Het helpt ons om concreet te maken wat je aan het eind van de dag bereikt wilt hebben en om de inzichten die je tijdens de dag opdoet vast te kunnen leggen. Alle deelnemers maken er actief gebruik van. Heel leuk om te zien.

Werken in stilte…

De middag verliep opvallend rustig. Allemaal zaten we geconcentreerd, in stilte, achter de laptops met een koptelefoon op, te werken aan onze eigen bedrijven. Tussendoor hebben we heerlijk samen geluncht en bij gekletst met een kop thee. Na een dag vol inzichten en samen werken, ging iedereen weer voldaan naar huis.

We zien elkaar weer op maandag 22 augustus. Zelfde plaats, zelfde tijd.

Ook meedoen? Meld je aan bij marian@banjeren.com