Banjerdagen

Tijdens de Banjerdagen kun je als (startende) ondernemer met andere ondernemers vanuit ontspanning & plezier

# Netwerken
# Inspiratie opdoen
# Reflecteren
# Mini-workshops volgen
# (Samen) werken aan je bedrijf
# Persoonlijk verder ontwikkelen
# Samen lunchen

Je bent van harte welkom om een of meerdere dagen deel te nemen.

We organiseren deze dagen graag, omdat we het zelf ook leuk vinden om mensen bij elkaar te brengen en het beste in anderen en onszelf naar boven te halen.

Op dit moment weten we nog niet precies wat de inhoud van de komende workshops wordt, omdat we graag aansluiten bij de behoeften van de deelnemers en vanuit de banjergedachte nu ook nog niet alles tot in de detail vast willen leggen. We laten graag ruimte voor mooie verrassingen.

Groeten Liesbeth & Marian

Praktische informatie

Data 2022
Maandag 20 juni | Maandag 22 augustus |
Vrijdag 2 september |Maandag 19 september | Maandag 17 oktober | Donderdag 3 november | Maandag 21 november | Maandag 19 december

Locatie
Work & Life Center, Hanengewei 67, Ermelo
We maken gebruik van de grote ruimte op de 1e verdieping
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

Tijd
Het programma duurt van 09:00 tot 17:00 uur

Jouw bijdrage
€30,00 per persoon per hele Banjerdag (excl. BTW)
€15,00 per persoon bij ochtend of middag (excl. BTW)

Onze bijdrage
Koffie, thee, fris
Lunch, fruit en lekkers
Gebruik ruimte, wifi en printer

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door via onderstaande knop en je gegevens in te vullen op het contactformulier of door een mail te sturen naar marian@banjeren.com.

Banjeren

zwerven, dobberen, dwalen, rondtrekken, wanderlust….”Heerlijk, we zien wel waar we uitkomen…”

Twee jaar geleden kwam zeilen opnieuw op mijn pad. De pandemie zette ook in ons gezin de boel flink op z’n kop en we gingen naar reis- en buitensport alternatieven zoeken. We kwamen uit bij jachtzeilen en inmiddels maken we, tijdens alle seizoenen, met onze zeilboot Banjer tochten over het IJsselmeer, Markermeer, de Wadden en de Noordzee.

Banjer doet iets met mij. Ze daagt me uit om los te laten, me over te geven aan de natuur en in het moment te leven. Om te vertrouwen, speels te blunderen, nieuwe plekken en mensen te ontmoeten en om buiten m’n comfortzone te gaan. Eigenlijk sluit dat op dit moment ook aan bij hoe ik in het leven sta en wil trainen, coachen èn ondernemen. Dus Vol Compassie Leven en Werken is onderweg naar banjeren.com. Waar het op uit gaat komen, weet ik nu nog niet, maar dat maakt het juist zo leuk. Zeilen, natuur, mensen ontmoeten en verbinden, ontwikkeling en groei, mindfulness, humor en creativiteit zullen er zeker onderdeel van uit maken.

De Banjerdagen sluiten daar mooi bij aan. Delen en verbinden met andere ondernemers, elkaar ontmoeten en inspireren, feedback geven en ontvangen, plezier maken en stappen maken met onze bedrijven. Om zo van betekenis te zijn voor de mensen uit Ermelo en wie weet ver daar buiten.

Ben jij ook een ondernemer die af en toe wil stil staan om verder te komen? Meld je aan en doe mee. Je kunt je voor 1 of meerdere dagen of dagdelen aanmelden. Net wat bij je past. Je bent van harte welkom in het Work & Life Center aan Hanengewei 67 in Ermelo!

Menu